OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav fyziologie a patofyziologie

Karin Petřeková

Základní

Životopis

Publikační činnost

Výuka

Vedené závěrečné práce

Projekty a granty


titul, jméno, příjmení:Mgr. Karin Petřeková
místnost, podlaží, budova: ZY 150, budova ZY
funkce:tajemnice ústavu, pedagogický poradce
obor činnosti:výživa a dietetika
registrovaná nutriční terapeutka se specializací v oboru poruchy výživy a výměny látek
katedra / středisko (fakulta): Ústav fyziologie a patofyziologie (Lékařská fakulta)
Výzkumné obezitologické centrum (Lékařská fakulta)
telefon, mobil: 553 46 1773
e-mail:
osobní WWW stránka:



Nenalezen žádný záznam.



Petřeková, K. a Sovadinová, Z. Klíčení semen ke konzumaci: výhody domácího klíčení semen a rizika spojená všeobecně s konzumací klíčených semen. Výživa a potraviny. 2017, roč. 2017, č. 3, s. 34-36.
Petřeková, K. Předběžná srovnávací analýza změn tělesného složení bariatrických pacientů po chirurgické a endoskopické plikaci žaludku.. In: Odborné setkání studentů lékařských fakult. Kardiovaskulární oddělení FNO: Fakultní nemocnice Ostrava. 2017.
Petřeková, K., Bužga, M., Janoutová, J. a Machytka, E. Význam nutričního poradenství při léčbě obézních pacientů endoskopickými restrikčními metodami. Gastroenterologie a hepatologie. 2017, roč. 71, č. 3, s. 245-250. ISSN 1804-7874.
Petřeková, K. Jak na stravování dětí v jeslích?. Výživa a potraviny. 2016, roč. 71, č. 4/2016, s. 52-55. ISSN 1211-846X.
Petřeková, K. a Zemanová, D. Jak na stravování dětí v jeslích, aneb pohled do praxe v zařízení Jesle Frýdek-Místek. Výživa a potraviny. 2016, roč. 2016, s. 66-68.
Petřeková, K., Bužga, M. a Janoutová, J. Nutriční deficity po bariatrických operacích a jejich úprava suplementací. Praktický lékař. 2016, roč. 96, č. 2, s. 82-86. ISSN 0032-6739.
Hrnčířová, D., Johanidesová, O., Košťálová, A., Křečková, J., Niklová, A., Packová, A., Petřeková, K., Spáčilová, J. a Suchodolová, V. Rádce školní jídelny 3. 1. vyd. Praha: Státní zdravotní ústav, 2016. 66 s. ISBN 978-80-7071-358-7.

Zobrazit všechny publikace



ZkratkaNázev předmětu
2FZE2Fyziologie 2 - cvičení
BPNK1Praxe - bakalářská práce 1
BPNK2Praxe - bakalářská práce 2
BPNT1Praxe - bakalářská práce 1
BPNT2Praxe - bakalářská práce 2
CINPHCivilizační nemoci
CINZKCivilizační nemoci
CIVKSCivilizační nemoci a podpora zdraví
CIVPZCivilizační nemoci a podpora zdraví
FPRVZFyziologie práce a ergonomie
FYVZ2Fyziologie 2
FZRE2Fyziologie 2 - cvičení
FZVP1Fyziologie 1
HPET1Fyziologie práce a ergonomie
LCNK1Léčebná výživa 1 - cvičení
LCNK2Léčebná výživa 2 - cvičení
LCNT1Léčebná výživa 1 - cvičení
LCNT2Léčebná výživa 2 - cvičení
LVNK1Léčebná výživa 1 - přednáška
LVNT1Léčebná výživa 1 - přednáška
NPNK1Nauka o potravinách 1
NPNK2Nauka o potravinách 2
NPNT1Nauka o potravinách 1
NPNT2Nauka o potravinách 2
NUTENutriční terapie
PPFVZOdb. praxe z fyziol. a psychol.práce
PRAK1Praxe - Provoz stravovacích zař.
PRAK2Praxe - Výživa v podpoře a ochraně veř.
PRAK3Praxe - Příprava zákl. a spec. l. v.
PRAK4Praxe - Léčebná výživa 1
PRAK5Praxe - Léčebná výživa 2
PRAK6Praxe - Léčebná výživa 3
PRAK7Praxe - Výživové poradenství
PRAX1Praxe - Provoz stravovacích zař.
PRAX2Praxe - Výživa v podpoře a ochraně veř.
PRAX3Praxe - Příprava zákl. a spec. l. v.
PRAX4Praxe - Léčebná výživa 1
PRAX5Praxe - Léčebná výživa 2
PRAX6Praxe - Léčebná výživa 3
PRAX7Praxe - Výživové poradenství
SVMFPSpeciální vyšetřovací metody ve fyziolog
SZNK2SZZK - Nutriční obory
SZNK3SZZK - Prakt. zkouška - Léčebná výživa
SZNK4SZZK - Obhajoba bakalářské práce
SZZK2SZZK - Nutriční obory
SZZK3SZZK - Prakt. zkouška - Léčebná výživa
SZZK4Obhajoba bakalářské práce
TPPNKTechnologie přípravy pokrmů
TPPNTTechnologie přípravy pokrmů
VONK1Výživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 1
VONK2Výživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 2
VONT1Výživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 1
VONT2Výživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 2
VYNK1Výživa 1 - Úvod do výživy
VYNT1Výživa 1 - Úvod do výživy
VYZLFVýživa v prevenci a základy dietologie
XCNBTCivilizační nemoci pro BT
1NKCICivilizační nemoci a podpora zdraví
1NKNPNauka o potravinách 1
1NKVYVýživa 1 - Úvod do výživy
2NKNPNauka o potravinách 2
2NKP3Praxe - Příprava zákl. a spec. l. v.
2NKVOVýživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 1
2VYZIVýchova ke zdravé výživě
3FYVYFyziologie výživy
3NKP2Praxe - Výživa v podpoře a ochraně veř.
3NKTPTechnologie přípravy pokrmů
3NKVOVýživa v podpoře a ochraně veř. zdraví 2
3PCINCivilizační nemoci
3ZCINCivilizační nemoci
4NKLCLéčebná výživa 1 - cvičení
4NKLPLéčebná výživa 1 - přednáška
4NKP1Praxe - Provoz stravovacích zař.
4NKP4Praxe - Léčebná výživa 1


Nenalezen žádný záznam.



Studie hodnocení bezpečnosti a účinnosti Endoskopické terapie morbidně obézních pacientů.
Hlavní řešitelMgr. Karin Petřeková
Období1/2016 - 12/2017
PoskytovatelSpecifický VŠ výzkum
Stavřešený
facebook
rss
social hub