Využijte web naplnoDíky cookies pro vás bude prohlížení stránek příjemnější a jednodušší. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“. Odmítnutím se načtou jen nezbytně nutné cookies. Více informací o cookies a jejich nastavení.
Přijmout vše Odmítnout
Výběr cookies

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav fyziologie a patofyziologie

Pavla Škarková


titul, jméno, příjmení:
Mgr. Pavla Škarková, DiS.
místnost, podlaží, budova:
ZY 163, budova ZY
funkce:
katederní koordinátor pro zahraniční mobility
obor činnosti:
výživa a dietetika
katedra / středisko (fakulta):
telefon, mobil:
553 46 1776
e-mail:

Vzdělání

2012 – 2015
SZŠ A VOŠ OSTRAVA, obor Diplomovaný nutriční terapeut
1999 – 2002
UP OLOMOUC, Přírodovědecká fakulta, obor Ekochemie
1995 – 2000
UP OLOMOUC, Přírodovědecká fakulta, obor Ochrana a tvorba životního prostředí
 

Zaměstnání, praxe

2020 – dosud
Ostravská Univerzita, Lékařská fakulta, katedra fyziologie a patofyziologie
2019 – dosud
Nutriční ambulance Mgr. Pavla Škarková, nestátní zdravotnické zařízení
2001 – 2020
EKOTOXA s.r.o.
 

Členství v profesních organizacích, redakčních radách a poradních orgánech

2024 – dosud
Společnost pro výživu
2019 – dosud
Česká asociace nutričních terapeutů
2015 – dosud
Česká asociace sester, sekce nutričních terapeutů
 

Jazykové znalosti

Angličtina
aktivně
Němčina
úroveň B1
 


Rok: 2024
učební texty, skripta, výukové programy, příručky
 
Jana Babjaková, Lubica Argalášová, Monika Bordáčová, Katarina Mayer Vargová, Lenka Matejáková, Pavla Škarková, Karin Petřeková, Nadezhda Borzenko, Katarzyna Iłowiecka, Bogdan Szponar, Emilia Fornal, Anna Błażewicz, Wojciech Koch ... další autoři
Rok: 2022, Medical University of Silesia
kapitola v odborné knize
 
Jana Babjaková, Pavla Škarková, Lubica Argalašová, Diana Vondrová, Katarina Mazer Vargová, Monika Bordáčová, Ivana Kachútová, Lenka Matejáková, Wojciech Kuöch ... další autoři
Rok: 2022
stať ve sborníku
 
Rok: 2022, Výživa a potraviny
článek v odborném periodiku
 
Rok: 2021
učební texty, skripta, výukové programy, příručky
 

Nenalezen žádný záznam.

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů



Autor
Název práce
Typ
Rok
Chadzielefteriadisová Sandra
Topinambur (Helianthus tuberosus) - význam pro lidské zdraví a možnosti zařazení do jídelníčku.
bakalářská
2024
Hessová Irena
Veganské alternativy masa - jejich zhodnocení z hlediska nutričního složení
bakalářská
2024
Koutná Petra
Svačiny u dětí na druhém stupni základních škol
bakalářská
2023
Masná Veronika
Analýza diabetických diet ve vybraných stravovacích provozech
bakalářská
2023
Štichauerová Dita
Energetické nápoje z pohledu nutričního terapeuta
bakalářská
2023
Zaoralová Eva
Analýza nízkobílkovinných diet ve stravovacím provozu
bakalářská
2023
Dvořáková Romana
Histaminová intolerance - teorie a praxe
bakalářská
2022
Maňasová Martina
Subjektivní okolnosti ovlivňující vznik poruch příjmu potravy
bakalářská
2022
Guilleminot Lucie
Vyvážený jídelníček ročního batolete
bakalářská
2021
Kočanová Alexandra
Nutriční hodnocení přirozeně bezlepkových potravin ve stravě celiaka
bakalářská
2021
Mulicová Soňa
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
bakalářská
2021
Šmatláková Lucie
Vliv střevního mikrobiomu na zdraví člověka
bakalářská
2021



Nenalezen žádný záznam.

Facebook
Instagram
X
RSS
social hub