Využijte web naplnoDíky cookies pro vás bude prohlížení stránek příjemnější a jednodušší. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“. Odmítnutím se načtou jen nezbytně nutné cookies. Více informací o cookies a jejich nastavení.
Přijmout vše Odmítnout
Výběr cookies

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav fyziologie a patofyziologie

Jaroslav Šimek


titul, jméno, příjmení:
Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.
místnost, podlaží, budova:
ZY 167, budova ZY
funkce:
obor činnosti:
mikrobiologie potravin, potraviny
katedra / středisko (fakulta):
telefon, mobil:
553 46 1777
e-mail:

Vzdělání

2001 – 2003
Ph.D., Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, obor Hygiena a technologie potravin
1993 – 1998
Ing., Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, obor Technologie potravin
 

Kvalifikace

2003
Ph.D.
1998
Ing.
 

Další vzdělávání, kurzy

2005 – 2006
IPVZ Praha, Vyšetřovací metody v hygieně
2001
Kurz interních auditorů podle ISO 9001:2000
 

Zaměstnání, praxe

2012 – dosud
SEMIX PLUSO, spol. s.r.o., vedoucí R&D
2011 – dosud
Ostravská univerzita, Lékařská fakulta
2011 – 2012
Teva Czech Industries, s.r.o., oddělení mikrobiologie
2004 – 2011
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, oddělení hygienické mikrobiologie
2003 – 2003
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Ústav hygieny a technologie masa, asistent
1999 – 2002
Steinhauser s.r.o. Tišnov
 

Jazykové znalosti

Angličtina
Němčina
 




Nepodařilo se načíst záznamy - probíhá údržba databází.



Autor
Název práce
Typ
Rok
Eleková Dominika
Srovnání složení mléka a rostlinných alternativ mléka
bakalářská
2025
Dvořáková Julie
Luštěniny a jejich využití v pekařství
bakalářská
2023
Kopečná Nela
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
bakalářská
2021
Viktorinová Karin
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
bakalářská
2020



Nenalezen žádný záznam.

Facebook
Instagram
X
RSS
social hub