Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Rozumím

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta

Jaroslav Šimek


titul, jméno, příjmení:Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.
místnost, podlaží, budova: ZY 164, budova ZY
funkce:
obor činnosti:mikrobiologie potravin, potraviny
katedra / středisko (fakulta): Ústav fyziologie a patofyziologie (Lékařská fakulta)
telefon, mobil:
e-mail:
osobní WWW stránka:

Vzdělání

1993 – 1998Ing., Mendelova zemědělská a lesnická univerzita Brno, obor: Technologie potravin

Kvalifikace

2001 – 2003Ph.D., Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně, obor: Hygiena a technologie potravin

Zaměstnání, praxe

2012 – dosudSEMIX PLUSO, spol. s r.o., vedoucí vývoje
2011 – 2012Teva Czech Industries, s.r.o., oddělení mikrobiologie
2004 – 2011Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, oddělení hygienické mikrobiologie
2003 – 2004Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně, Ústav hygieny technologie masa, asistent
1999 – 2002Steinhauser s.r.o. Tišnov, obchodní oddělení, kontrola kvality

Odborné zaměření

Mikrobiologie potravin

Jazykové znalosti

Angličtinapokročilý
Němčinamírně pokročilý


Nenalezen žádný záznam.

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů

Zobrazit více záznamů



AutorNázev práceTypRok
Kopečná NelaNutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepkubakalářská 2021 
Viktorinová KarinNutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušenímbakalářská 2020 


Nenalezen žádný záznam.

facebook
instagram
twitter
rss
social hub