OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav fyziologie a patofyziologie
Jaroslav Šimek
titul, jméno, příjmení:
Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.
místnost, podlaží, budova:
ZY 167, budova ZY
funkce:
obor činnosti:
mikrobiologie potravin, potraviny
katedra / středisko (fakulta):
telefon, mobil:
553 46 1777
Vzdělání
2001 – 2003
Ph.D., Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, obor Hygiena a technologie potravin
1993 – 1998
Ing., Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, obor Technologie potravin
Kvalifikace
2003
Ph.D.
1998
Ing.
Další vzdělávání, kurzy
2005 – 2006
IPVZ Praha, Vyšetřovací metody v hygieně
2001
Kurz interních auditorů podle ISO 9001:2000
Zaměstnání, praxe
2012 – dosud
SEMIX PLUSO, spol. s.r.o., vedoucí R&D
2011 – dosud
Ostravská univerzita, Lékařská fakulta
2011 – 2012
Teva Czech Industries, s.r.o., oddělení mikrobiologie
2004 – 2011
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, oddělení hygienické mikrobiologie
2003 – 2003
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Ústav hygieny a technologie masa, asistent
1999 – 2002
Steinhauser s.r.o. Tišnov
Jazykové znalosti
Angličtina
Němčina
Renáta Dlouhá, Ivo Hartman, Jaroslav Šimek, Karin Petřeková
Rok: 2019
prezentace (kongresy, sympózia, konference, workshopy)
Rok: 2008
stať ve sborníku
Rok: 2007
stať ve sborníku
Rok: 2005
stať ve sborníku
Rok: 2005
stať ve sborníku
Nenalezen žádný záznam.
Zkratka
Název předmětu
Autor
Název práce
Typ
Rok
Dvořáková Julie
Luštěniny a jejich využití v pekařství
bakalářská
2023
Kopečná Nela
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
bakalářská
2021
Viktorinová Karin
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
bakalářská
2020
Nenalezen žádný záznam.