Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Rozumím

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta

Pavla Svrčinová


titul, jméno, příjmení:MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
místnost, podlaží, budova: ZW 204, budova ZW
funkce:
obor činnosti:
katedra / středisko (fakulta): Ústav epidemiologie a ochrany veřejného zdraví (Lékařská fakulta)
telefon, mobil: 553 46 1799
e-mail:
osobní WWW stránka:



Nenalezen žádný záznam.





Nepodařilo se načíst záznamy - probíhá údržba databází.



ZkratkaNázev předmětu
KONHOKonzultační hodiny
EIPVZEpidemiologie - praxe
EP1LFEpidemiologie I.
HPONKHygiena potravin
HPONTHygiena potravin
HPVZPHygiena práce - praxe
HVVZPHygiena výživy a hyg. PBU - praxe
HVZVZHygiena výživy
HYDOXTeor. a prakt. aspekty hyg. dozoru
HYVLFÚvod do hygieny výživy a předmětů....
HZPVZHygiena obecná a komunální - praxe
PBUVZHygiena PBU
PHDVZOdb praxe z hyg.dětí a mladistvých
PPDVZPrávní problematika dozoru
STRAVStravování v celosvět.kontextu
SZDNKStát. zdrav. dozor a ochr. spotřebitele
Y9EP1Epidemiology I.
Y9HYVPrimer of hygiene and object usual user
0IEPXEpidemiologie - praxe
0IHDPOdb praxe z hyg.dětí a mladistvých
0IHPKHygiena potravin
0IHPOHygiena potravin
0IHPPHygiena práce - praxe
0IHPXHygiena obecná a komunální - praxe
0IHVPHygiena výživy a hyg. PBU - praxe
0IHYKHygiena výživy
0IHYVHygiena výživy
0IKKKTeor. a prakt. aspekty hyg. dozoru
0IPBKHygiena PBU,zdrav.prostř.,och.spotřeb.
0IPBUHygiena PBU,zdrav.prostř.,och.spotřeb.
0IPB1Hygiena PBU,zdrav.prostř.,och.spotřeb.
0IPPDPrávní problematika dozoru
0ISCKStravování v celosvět.kontextu
0ISTRStravování v celosvět.kontextu
2IHPKHygiena potravin
2NKHPHygiena potravin
4NKSDStát. zdrav. dozor a ochr. spotřebitele
9EP1LEpidemiologie I.
9HYVLÚvod do hygieny výživy a předmětů....
BPNT1Praxe - bakalářská práce 1
BPNT2Praxe - bakalářská práce 2
EPHGFood hygiene
SZZK4Obhajoba bakalářské práce
SZZK5SZZK - Předměty ochrany veřejného zdraví
0ISZ4SZZK - Obhajoba bakalářské práce
0ISZ5SZZK - Předměty ochrany veřejného zdraví
0IZZ4SZZK - Obhajoba bakalářské práce
0IZZ5SZZK - Předměty ochrany veřejného zdraví


AutorNázev práceTypRok
Boturová KateřinaPoměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních školdiplomová 2019 
Hrušková EvaAnalýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009diplomová 2010 
Sobotková VendulaAnalýza rizika pro výrobu pokrmů z hubdiplomová 2010 
Šimíková PavlínaAnalýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikózdiplomová 2010 
Ellnerová TerezaKontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenesdiplomová 2009 
Močigemba JaroslavPostupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravovánídiplomová 2009 
Lochmanová RadkaChemická nebezpečí z předmětů určených pro styk s potravinamidiplomová 2008 
Pščolková MartinaVýskyt Salmonelových onemocnění v ČR a v EU v letech 2002-2006 a opatření v EU v boji proti jejich výskytu.diplomová 2008 
Škrachová BlankaNejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006diplomová 2008 
Procházková VendulaListerióza, výskyt v České republice a ve světě, možnosti omezení výskytu tohoto onemocněnídiplomová 2007 
Železníková MarieCampylobacter jejuni, opatření k omezení výskytu onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismemdiplomová 2007 
Chmelařová PavlínaZnalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozůbakalářská 2020 
Štvrtňová VeronikaVýskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018bakalářská 2020 
Chaloupková LenkaZnalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravováníbakalářská 2019 
Chytil DanielElektronické cigarety a jejich vliv na zdraví uživatelů - literární rešeršebakalářská 2019 
Konderlová SilvieZnalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věkubakalářská 2019 
Manová KláraObezita u žáků základních školbakalářská 2018 
Schindler TomášPřehled přírodně toxických látek v potravináchbakalářská 2018 
Hrozková PetraPrevence obezitybakalářská 2009 
Jendryščíková DagmarCeliakie a stravování při celiakiibakalářská 2009 
Lišková MonikaDOPLŇKY STRAVYbakalářská 2009 
Mikšík RadekObsah chemických látek a živin v nealkoholických nápojíchbakalářská 2009 
Halfarová KamilaŽivočišní škůdci potravinbakalářská 2008 
Hrušková EvaPotraviny hlášené v systému RASFF v roce 2006 a 2007bakalářská 2008 
Pajchlová LucieAlimentární virová onemocněníbakalářská 2008 
Sobotková VendulaOtravy houbamibakalářská 2008 
Šimíková PavlínaAlimentární toxikózybakalářská 2008 
Zabloudilová SoňaRozbor hlášení v systému RAPEX - kosmetika za roky 2004 - 2007bakalářská 2008 
Chlebiková BarboraChemická nebezpečí z výrobků pro děti a hraček - rozbor hlášení v systému RAPEX od dne přistoupení ČR k EU.bakalářská 2007 
Ellnerová TerezaListeria monocytogenes - výskyt listeriových onemocnění v Moravskoslezském kraji v období 2001-2005bakalářská 2007 
Močigemba JaroslavVliv teploty a času na zdravotní nezávadnost zeleninových salátů v zařízeních společného stravováníbakalářská 2007 
Mužná KateřinaVnímání bezpečnosti pokrmů podávaných v zařízeních společného stravování obyvateli Moravskoslezského kraje.bakalářská 2007 
Pščolková MartinaAlimentární onemocnění v Moravskoslezském kraji za rok 2003bakalářská 2006 
Ulrichová VeronikaVliv teploty na zdravotní nezávadnost teplého pokrmu-knedlíkybakalářská 2006 
Železníková MarieCampylobacter jejuni, výskyt onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem na území Moravskoslezského krajebakalářská 2005 


Nenalezen žádný záznam.

facebook
instagram
twitter
rss
social hub