Využijte web naplnoDíky cookies pro vás bude prohlížení stránek příjemnější a jednodušší. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“. Odmítnutím se načtou jen nezbytně nutné cookies. Více informací o cookies a jejich nastavení.
Přijmout vše Odmítnout
Výběr cookies

OU > O univerzitě > Struktura univerzity > Fakulty a ústavy > Lékařská fakulta > Součásti fakulty > Ústav epidemiologie a ochrany veřejného zdraví

Pavla Svrčinová


titul, jméno, příjmení:
MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
místnost, podlaží, budova:
ZY 369, budova ZY
funkce:
obor činnosti:
telefon, mobil:
553 46 1799
e-mail:



Nenalezen žádný záznam.





Nepodařilo se načíst záznamy - probíhá údržba databází.



Zkratka
Název předmětu



Autor
Název práce
Typ
Rok
Koplová Kateřina
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
diplomová
2023
Chytil Daniel
Užívání elektronických cigaret u obyvatel ČR
diplomová
2021
Klímková Marcela
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
diplomová
2021
Boturová Kateřina
Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol
diplomová
2019
Hrušková Eva
Analýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009
diplomová
2010
Sobotková Vendula
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
diplomová
2010
Šimíková Pavlína
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
diplomová
2010
Ellnerová Tereza
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
diplomová
2009
Močigemba Jaroslav
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
diplomová
2009
Janecká Martina
Výskyt Salmonelových onemocnění v ČR a v EU v letech 2002-2006 a opatření v EU v boji proti jejich výskytu.
diplomová
2008
Lochmanová Radka
Chemická nebezpečí z předmětů určených pro styk s potravinami
diplomová
2008
Škrachová Blanka
Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
diplomová
2008
Procházková Vendula
Listerióza, výskyt v České republice a ve světě, možnosti omezení výskytu tohoto onemocnění
diplomová
2007
Železníková Marie
Campylobacter jejuni, opatření k omezení výskytu onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem
diplomová
2007
Vančurová Kateřina
Kojení - význam a proč matky v ČR/Moravskoslezském kraji nekojí
bakalářská
2024
Tomisová Andrea
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
bakalářská
2021
Chmelařová Pavlína
Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů
bakalářská
2020
Štvrtňová Veronika
Výskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018
bakalářská
2020
Chaloupková Lenka
Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování
bakalářská
2019
Chytil Daniel
Elektronické cigarety a jejich vliv na zdraví uživatelů - literární rešerše
bakalářská
2019
Konderlová Silvie
Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku
bakalářská
2019
Manová Klára
Obezita u žáků základních škol
bakalářská
2018
Schindler Tomáš
Přehled přírodně toxických látek v potravinách
bakalářská
2018
Hrozková Petra
Prevence obezity
bakalářská
2009
Jendryščíková Dagmar
Celiakie a stravování při celiakii
bakalářská
2009
Lišková Monika
DOPLŇKY STRAVY
bakalářská
2009
Mikšík Radek
Obsah chemických látek a živin v nealkoholických nápojích
bakalářská
2009
Halfarová Kamila
Živočišní škůdci potravin
bakalářská
2008
Hrušková Eva
Potraviny hlášené v systému RASFF v roce 2006 a 2007
bakalářská
2008
Pajchlová Lucie
Alimentární virová onemocnění
bakalářská
2008
Sobotková Vendula
Otravy houbami
bakalářská
2008
Šimíková Pavlína
Alimentární toxikózy
bakalářská
2008
Zabloudilová Soňa
Rozbor hlášení v systému RAPEX - kosmetika za roky 2004 - 2007
bakalářská
2008
Chlebiková Barbora
Chemická nebezpečí z výrobků pro děti a hraček - rozbor hlášení v systému RAPEX od dne přistoupení ČR k EU.
bakalářská
2007
Ellnerová Tereza
Listeria monocytogenes - výskyt listeriových onemocnění v Moravskoslezském kraji v období 2001-2005
bakalářská
2007
Močigemba Jaroslav
Vliv teploty a času na zdravotní nezávadnost zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
bakalářská
2007
Mužná Kateřina
Vnímání bezpečnosti pokrmů podávaných v zařízeních společného stravování obyvateli Moravskoslezského kraje.
bakalářská
2007
Janecká Martina
Alimentární onemocnění v Moravskoslezském kraji za rok 2003
bakalářská
2006
Ulrichová Veronika
Vliv teploty na zdravotní nezávadnost teplého pokrmu-knedlíky
bakalářská
2006
Železníková Marie
Campylobacter jejuni, výskyt onemocnění vyvolaných tímto mikroorganismem na území Moravskoslezského kraje
bakalářská
2005



Nenalezen žádný záznam.

Facebook
Instagram
social hub